De services van Lekkere Dorst. Levering binnen regio Bommelerwaard voor een laag tarief!

Pick up point

U kunt overdag u bestelling doen op de website of via WhatsApp https://wa.me/31735992368 en deze aan het eind van de dag ophalen in de winkel. De bestelling staat klaar in de winkel, u hoeft ze alleen maar op te halen. Deze service is geheel gratis en super makkelijk, u hoeft niet meer te wachten in de winkel. Doet u de bestelling via WhatsApp, dan sturen wij een betaalverzoek, is die voldaan dan staat u bestelling klaar.

Bezorgen regio

U kunt overdag u bestelling doen op de website of WhatsApp https://wa.me/315992368, deze wordt aan het eind van de dag bezorgd bij u thuis (regio Bommelerwaard). Binnen de Bommelerwaard verzenden wij voor €3,50 als de bestelling groter is dan €20,- is de levering gratis

Bezorgen buiten de regio

U kunt u bestelling doen op de site, wij zorgen er voor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd. Zendingen buiten de Bommelerwaard kosten €7,95 voor normaal formaat pakket. Wij verzenden uw pakket dan met PostNL

Bedrijven
Wij staan ook voor bedrijven klaar om hun kantine te bevoorraden.

Clubs, verenigingen
Wij leveren ook aan clubs en verenigingen. Wij spoelen en reinigen ook tap installaties.

Horeca
Wij leveren ook aan horeca. Wij spoelen en reinigen ook tap installaties.

Frisdrank

Wij leveren ook u frisdrank. let wel op dat frisdrank vooraf besteld dient te worden. We hebben nooit grote hoeveelheden frisdrank op voorraad.

Verhuur
Wij verhuren diverse producten om de drank te koelen en te serveren. Denk hierbij aan kleine tap installaties en koelingen. We hebben ook een aantal statafels en bierbanken tot onze beschikking. Check de webshop voor de beschikbaarheid en de prijzen.