Welkom bij Slijterij “Lekkere Dorst”

Wij zijn een slijterij die zich graag onderscheid met producten die je niet op elke hoek van de straat kan vinden. Wij doen er alles aan om u lekkere dorst te lessen, wij hebben ruime keuzen uit speciaal bieren, hele lekkere en fijne wijnen, een ruim assortiment whisky’s, hippe en mooie gins, rum, wodka en nog veel meer likeuren en gedistilleerd. Wij zijn een zelfstandige slijterij, wij kunnen ons assortiment samenstellen naar de wens van de klanten. Is er een product dat we niet hebben, dan kunnen wij ervoor zorgen dat dit product zo snel mogelijk in ons assortiment te vinden is. Wij willen immers dat uw lekkere dorst gelest wordt. Heb jij al lekkere dorst, kom naar onze winkel in Ammerzoden. Natuurlijk kun je al onze producten ook bestellen in de webshop.

Cadeaus, Geschenken, Pakketjes, Kerstpakketten etc.

Bij ons kunt u terecht voor een mooi geschenk. Bij ons in de winkel en op de site vind u veel pakketten uit voorraad. Natuurlijk maken wij ook op maat gemaakte pakketten voor b.v. een bijzondere gelegenheid of toegespitst op een bepaalt thema. Ook voor kerstpakketten of relatiepakketten bent u bij ons op het juiste adres.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Met eventueel reclame-uiting

Personeelspakketten

Personeelspakketten

Met eventueel reclame-uiting

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Met eventueel reclame-uiting

Huwelijk bedankjes

Huwelijk bedankjes

Je favoriete drankje in een klein flesje met je eigen tekst, logo of foto er op, om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid.

Huwelijk Gifts

Huwelijk Gifts

Een mooi pakket voor het bruidspaar.

Verjaardag cadeau

Verjaardag cadeau

Verras je vrienden, ouders, grootouders of kennis met een lekker pakketje, speciaal samengesteld naar de smaak van de ontvanger. Een fles drank blijft immers langer goed dan een bosje bloemen.

Loterij

Loterij

Organiseer jij een loterij of bingo, dan is er geen mooiere prijs dan een mooi pakketje van “lekkere Dorst”

Geboorte

Geboorte

Een mooi pakket voor de ouders om ze te feliciteren.