Beschrijving

Deze maand hebben we brouwerij de Brouwhoeve geselecteerd om aan jullie voor te stellen. In dit pakket vind je 5 verschillende bieren van brouwerij Brouwhoeve;

Brouwhoeve Blond 33cl

Brouwhoeve IPA 33cl

Brouwhoeve Tripel 33cl

Brouwhoeve Saison 33cl

Brouwhoeve Stout 33cl

Zie foto

De eerste 6 bestellers van het pakket zullen een gratis Brouwhoeve glas ontvangen.

Brouwhoeve is niet zomaar een doorsnee brouwerij. Als je de naam Brouwhoeve hoort dan zul je veronderstellen dat het een brouwerij is op Nederlandse bodem. Het is een Nederlandse brouwerij op Spaanse bodem. Hoe kan dat hoor ik je denken. Een ondernemende, avontuurlijke Nederlandse ondernemer heeft de stoute schoenen aangetrokken en on Spanje zijn brouwerij gevestigd.

Ambachtelijke Bier Brouwerij in Benissa

Onder de Spaanse zon, midden tussen de uitgestrekte groene heuvels aan de rand van natuurgebieden bevindt zich deze ambachtelijke bierbrouwerij in Benissa op de route van Benissa naar Teulada aan de Costa Blanca Noord. Waar vroeger de geiten liepen, glanzen nu de roestvrijstalen brouwketels. Het hart van een brouwerij waar bijzonder bier zijn oorsprong vindt. Alles wat we maken doen we met liefde en passie, dat doen we nu en in de toekomst maken we nog meer belachelijk lekkere dingen.